1+

Budapest Heist

by Priyankapublished on July 25, 2020

A Crazy Team For A Crazy Job

Budapest Heist-PESTI BALHÉ

Gyerekkorukban elválaszthatatlan haverok voltak. Csak kicsit rosszak: ártatlan kalandozásaik nyomában lángoló gyerektáborok és rémült pedagógusok maradtak. Azután felnőttek – de szerencsére nem komolyodtak meg.

Marcell (Mészáros Béla) kivételével, aki kőgazdag, de nem túl boldog mérnök lett, mind ugyanolyan gátlástalan, pihentagyú tréfacsinálók, mint voltak. És amikor a banda (Szabó Simon, Elek Ferenc, Petrik Andrea, Jászberényi Gábor, Inotay Ákos) egyik tagjának az az ötlete támad, hogy egy fura festményét társai James Bondot megszégyenítő ügyességgel lopják be az évszázad műkincs-árverésére, még a tőlük eltávolodott régi cimborát is sikerül rábeszélni az eszement bűntényre.

De nincs tökéletes terv. Vagy hát: náluk biztos nincs. Egy profi bűnöző (Reviczky Gábor) bevonása után is csak káosz, kaland, küzdelem és sok béka mard. De ők épp az ilyen helyzeteket szeretik…

A Másnaposok szellemében készült, de hazai ízekkel és remek magyar színészekkel teli vígjáték a nyári moziszezon biztos befutójának ígérkezik.

Szereplők: Mészáros Béla, Petrik Andrea, Reviczky Gábor, Szabó Simon, Elek Ferenc, Hegedűs D. Géza, Jászberényi Gábor, Járai Máté, Crespo Rodrigo. Zene: Gulya Róbert. Fényképezte: Balázs István Balázs
Írta: Inotay Ákos, Kis-Szabó Márk, Lóth Balázs Rendezte: Lóth Balázs

Mozibemutató: 2020. július 30.
Korhatár: 12E
Facebook:
https://www.facebook.com/pestibalhe
Instagram:
https://www.instagram.com/pestibalhe/

1+
PESTI BALHÉ - Budapest Heist

Up Next

dil-bechara-title-song
Sit back and enjoy Dil Bechara Title song featuring Sushant Singh Rajput and Sanjana Sanghi, the entire song was shot in a single take. Farah Khan was the director of the video.
Featured
Mirzapur 2
Mirzapur Season 2 Date Announcement - 'They say that revenge is a dish best served cold. Mirzapur is a dream, and it shall come true' The wait is finally over! A whole new season full of thrill, suspense, action, and drama, to be revealed on Monday, August 24, at 12 PM.
The Batman
The Batman is an American superhero film based on the DC Comics, who protects Gotham City from the criminal underworld as a masked vigilante.
Be the first to comment “Budapest Heist”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

There are no comments yet.